Ontwerp en Advies

Naast het uitvoeren van de projecten helpen wij u graag met het begeleiden van het hele bouwproces. Dat start in de meeste gevallen met een goed ontwerp en advies en (bouw)tekeningen op maat. Dit is vaak een ingrijpend proces, neemt tijd in beslag en vergt bovendien veel specifieke kennis.

 

Wij kunnen de bouwbegeleiding voor u verzorgen en u op die manier ontzorgen.

Grofweg praten we over een aantal stappen in ieder project.

  1. Inventarisatie van uw wensen
  2. Overleg mogelijkheden
  3. Bouwontwerp
  4. Offerte en akkoord
  5. Uitvoering
  6. Factuur
  7. Nazorg / Onderhoud

Maatwerk & bouwtekening

Wij proberen echt met u mee te denken om zo bij ieder project, of het nu klein of groot is een uniek resultaat te behalen.

 

Voor kleine projecten kunnen wij zelf een bouwtekening maken, voor grotere projecten werken wij samen met goede architecten en tekenbureaus in de omgeving.

 

In overleg met u maken zij het ontwerp en de bouwtekening geheel op maat.

Duurzaam bouwen

Tegenwoordig wordt alles duurzamer, dus dat betekent dat er ook automatisch duurzamere materialen en technieken worden gebruikt zoals kunststof en goede (spouwmuur)isolatie.

 

Ook wij proberen bij ieder bouwproject zoveel mogelijk duurzaam om te gaan met materialen, machines, gereedschappen en vervoer.

 

Als u specifieke wensen heeft op het gebied van duurzaam bouwen, dan denken we graag met u mee.

Partners

We werken regelmatig samen met kundige en gespecialiseerde bedrijven in de regio. Wilt u zelf helpen of kent u goede vakspecialisten? Laat het ons dan weten.

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd