Restauratie

Bouwstudio Koster heeft veel ervaring met restauratie en brengt uw (monumentale) woning, bedrijfsruimte of gevel helemaal terug in de authentieke originele stijl. Samen dragen we zorg voor de uitstraling die bij het pand hoort met behulp van kwalitatief goede materialen en gereedschappen.

 

Respect voor het oorspronkelijke ontwerp

Restaureren is een vak apart. Wij vinden het belangrijk om ons in te leven in de architect en bouwers van toen. Hoe hebben ze het in verleden precies bedacht en bedoeld? Wij proberen ons zo goed mogelijk in te leven op dat vlak en houden daarbij uw wensen en de staat van het pand in gedachten. We zijn, samen met u, altijd op zoek naar de meest passende oplossingen.

Op deze pagina kunt u zien dat we reeds een aantal projecten succesvol hebben afgerond. Voorbeelden van projecten op het gebied van restauratie zijn:

  • Monumentale panden
  • Gevelrestauratie
  • Restauratie van glas in lood ramen
  • Restauratie timmerwerk
  • Dakrestauratie
  • Aardbevingsschade herstellen
Ik ben geïnteresseerd

Een greep uit de projecten

Flexibiliteit

Door een direct en nauw contact tussen u en Bouwstudio Koster is alles mogelijk. Door onze flexibiliteit en integriteit zullen we altijd tot een goede oplossing komen op het moment dat onvoorziene zaken zich voordoen. Heeft u tijdens het bouwproces aanvullende wensen, dan overleggen we samen met u hoe en wanneer we dat alsnog kunnen inpassen.

Maatwerk

Wij benaderen ieder restauratieproject, zowel klein als groot, als maatwerk. Er wordt gewerkt met de meest passende materialen en gereedschappen zodat we echt iets unieks voor u kunnen creëren!

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd