Nieuwbouw

Bij Bouwstudio Koster kunt u terecht voor de nieuwbouw van bijvoorbeeld een woning, bedrijfspand of loods. Deze worden helemaal aangepast aan uw eigen wensen, waarin we natuurlijk met u meedenken over alle mogelijkheden.

 

Ontwerp & Advies

Naast het uitvoeren van de projecten helpen wij u ook graag met het begeleiden van het hele bouwproces. Dat start in de meeste gevallen met een goed ontwerp en (bouw)tekeningen op maat. Dit is vaak een ingrijpend proces en vergt bovendien veel specifieke kennis. Wij kunnen de bouwbegeleiding voor u verzorgen en u op die manier ontzorgen.

Volgens de nieuwste normen en eisen

Wij houden altijd rekening met de nieuwste bouwnormen en -eisen en technieken bij het ontwerp van uw toekomstige onderkomen. Er zijn verschillende bouwmethoden, materialen en toepassingen mogelijk.

 

In overleg met u maken we een planning en afspraken met de bijbehorende garanties.

Ik ben geïnteresseerd

Een greep uit de projecten

Projecten

Op deze pagina kunt u zien dat we reeds een aantal projecten succesvol hebben afgerond. Voorbeelden van projecten op het gebied van nieuwbouw zijn:

  • Woningen, studio’s en appartementen
  • Bedrijfspanden, kantoren en winkelruimtes
  • Garages
  • Loodsen en schuren
  • Zomerhuizen, tuinhuizen en veranda's

Maatwerk

Wij denken graag met u mee. Bij ieder (bouw)project, of het nu klein of groot is, proberen we samen met u de beste en mooiste oplossingen te vinden om een optimaal resultaat te behalen.

 

Laat ons uw wensen horen en wij kijken hoe we iets unieks voor u kunnen creëren!

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd