Over Bouwstudio Koster

Bij Bouwstudio Koster zijn we door onze ervaring inmiddels aardig thuis in de wereld waar het om bouwen draait. Wij zijn aannemer van al uw bouwzaken voor zowel zakelijke als particuliere projecten.

 

De werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten zijn erg divers. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in 8 categorieën. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten.

Topteam

Wij werken met een enthousiast team van vakkundige en geschoolde toppers die altijd en graag met u meedenken. Nette jongens die begrijpen wat er bij komt kijken om een klus professioneel uit te voeren. Wij vinden het tevens belangrijk om veiligheid, diploma’s en verzekeringen goed op orde te hebben en helpen de mannen ook graag persoonlijk verder te ontwikkelen.

 

NU OOK GECERTIFICEERD DOOR BOUWGARANT:

Mede daarom zijn wij onlangs gecertificeerd door BouwGarant. Dit is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Al meer dan 20 jaar doen zij er alles aan om u zekerheid te bieden als u gaat (ver)bouwen. Zo heeft u de zekerheid van een goed bouwbedrijf, een degelijke klachtregeling en een sterk garantieproduct.

Duurzaam bouwen bij Bouwstudio Koster

Duurzaam bouwen

Tegenwoordig wordt alles duurzamer, dus dat betekent dat er ook automatisch duurzamere materialen en technieken worden gebruikt zoals kunststof en goede (spouwmuur)isolatie.

 

Ook wij proberen bij ieder bouwproject zoveel mogelijk duurzaam om te gaan met materialen, machines, gereedschappen en vervoer.

 

Als u specifieke wensen heeft op het gebied van duurzaam bouwen, dan denken we graag met u mee.

Maatschappelijk betrokken

Wij proberen in de omgeving ook op sociaal vlak ons steentje bij te dragen. Zo helpen we lokale scholen en diverse sportverenigingen met maatschappelijke projecten.

 

Als lid van de de Kiwanis in Veendam komen er tevens veel sociale projecten voorbij die we hoog in het vaandel hebben en waar we graag bij betrokken zijn.

 

Tevens leiden we altijd een aantal leerlingen op die we het vak zo goed mogelijk proberen bij te brengen en ook op persoonlijk en sociaal vlak helpen om zichzelf door te ontwikkelen.

Partners

We werken regelmatig samen met kundige en gespecialiseerde bedrijven in de regio. Wilt u zelf helpen of kent u goede vakspecialisten? Laat het ons dan weten.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn tevens als Erkend leerbedrijf aangesloten bij Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Lijkt het jou mooi om het vak te leren in ons enthousiaste team? Stuur dan jouw motivatie naar info@bouwstudiokoster.nl.

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd