Timmerwerk

Voor al uw timmerwerk wat vakkundig, ambachtelijk en met de hand gemaakt moet worden kunt u bij ons terecht. U kunt zelf tekeningen, ideeën, ontwerpen of voorbeelden aanleveren, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. We denken graag met u mee om een optimaal resultaat te behalen.

 

Maatwerk & Prefab

Of het nu gaat om kleine elementen of een volledig project, alles kan op maat worden gemaakt. Ook elementen in monumentale panden of bv. deuren en kozijnen die niet voldoen aan de standaard maten. In sommige gevallen is het echter handiger en/of sneller om te werken met prefab elementen. Wij kijken altijd goed naar de mix van materialen en komen in overleg met u altijd tot de meest passende oplossing.

Op deze pagina kunt u zien dat we reeds een aantal projecten succesvol hebben afgerond. Voorbeelden van projecten op het gebied van timmerwerk zijn:

  • Aftimmeren plinten en plafonds
  • Betimmering van bij kasten/koven
  • Dakkapellen
  • Wanden
  • Funderingstimmerwerk
Ik ben geïnteresseerd

Een greep uit de projecten

Authentiek vakmanschap

Als u speciale wensen heeft op het gebied van houtsoorten of authentieke materialen, dan kunnen wij die voor u inkopen. Daarbij komen vaak ook specifieke afwerkmaterialen, beslag en hang & sluitwerk kijken. Wij helpen u graag om uw pand in authentieke staat te brengen of te houden.

Duurzaamheid

Waar mogelijk werken we met duurzame houtsoorten en materialen om oplossingen voor lange termijn te kunnen garanderen. Dit betekent vaak dat u op korte termijn iets meer geld betaalt, maar dat op lange termijn dubbel en dwars terug verdient. Wij proberen zoveel mogelijk materialen met het FSC keurmerk te kiezen.

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd