Onderhoud

Het onderhoud van uw pand is belangrijk om de waarde en de kwaliteit te waarborgen. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of een schoorsteen op uw kasteel, alles heeft onderhoud nodig. Bouwstudio Koster verzorgt dit graag voor u.

 

Waarde van uw pand behouden

Onderhoud van uw woning of bedrijfspand is erg belangrijk omdat de stand van het pand veel zegt over de waarde ervan. Wordt een pand goed onderhouden dan zal deze voor een hogere prijs kunnen worden verkocht. Een koper zal vanzelfsprekend eerder een pand kopen wanneer deze er verzorgd en netjes uitziet.

 

ONDERHOUDSPLAN

Wij kunnen samen met u een onderhoudsplan maken, volledig afgestemd op uw situatie. Door direct contact en een eerlijk advies kunt u er vanuit gaan dat alle werkzaamheden op een betrouwbare manier worden uitgevoerd. Ook low-budget oplossingen zijn in overleg mogelijk.

Op deze pagina kunt u zien dat we reeds een aantal projecten succesvol hebben afgerond. Voorbeelden van onderhoudsprojecten zijn:

  • Onderhoud van ramen, deuren en kozijnen bij regen-, wind-, slijtageschade of ouderdom

  • Herstel van hang- en sluitwerk

  • Onderhoud van windveren

  • Onderhoud van dakgoten

Ik ben geïnteresseerd

Een greep uit de projecten

Vereniging van eigenaren

Pandeigenaren zijn vaak verplicht om het onderhoud goed bij te houden. In het wettelijk opgestelde bouwbesluit staan verschillende eisen waaraan uw pand moet voldoen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld houtrot, lekkages of metselwerk. Aan oudere panden worden vaak andere eisen gesteld dan nieuwere of uitbreidingen.

Flexibiliteit

Door onze flexibiliteit en integriteit zullen we altijd tot een goede oplossing komen op het moment dat onvoorziene zaken zich voordoen. Heeft u tijdens het bouwproces aanvullende wensen, dan overleggen we samen met u hoe en wanneer we dat alsnog kunnen inpassen.

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd