Renovatie

Door onze liefde voor ambachtelijk werk, zijn wij tevens gespecialiseerd in renovatie van uw pand waarbij de authenticiteit gewaarborgd blijft. Bouwstudio Koster heeft inmiddels ruime ervaring met dergelijke projecten en denkt graag met u mee in duurzame oplossingen.

 

Maatwerk

Bij ieder (bouw)project, of het nu klein of groot is, proberen we samen met u de beste en mooiste oplossingen te vinden om een optimaal resultaat te behalen. Laat ons uw wensen horen en wij kijken hoe we iets unieks voor u kunnen creëren!

 

Op deze pagina kunt u zien dat we reeds een aantal projecten succesvol hebben afgerond.

Voorbeelden van projecten op het gebied van renovatie zijn:

  • Vloerrenovatie
  • Traprenovatie
  • Renovatie van Glas / ramen
  • Renovatie van windveren
  • Renovatie van deuren of kozijnen (of van houten kozijnen naar kunststof)
  • Gevelrenovatie
  • Dakrenovatie
Ik ben geïnteresseerd

Een greep uit de projecten

Renovatie in Groningen, Drenthe en Friesland

Wij voeren onze werkzaamheden op het gebied van renovatie met name uit in de Noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Als u een project op langere afstand heeft, dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Onderhoudsplan

Als u vaker wensen heeft op het gebied van renovatie, dan kunnen wij samen met u een onderhoudsplan maken. Door direct contact en een eerlijk advies kunt u er vanuit gaan dat alle werkzaamheden op een betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Ook low-budget oplossingen zijn in overleg mogelijk.

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd