Tegelwerk

Voor tegelwerk in uw badkamer, wc, bijkeuken en elke andere willekeurige plek in en om uw huis kunt u bij ons terecht. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en worden met eigentijds en ambachtelijk vakmanschap voor u uitgevoerd.

 

Tegels en voegen

Wij werken samen met vaste leveranciers die alle soorten, maten en kleuren tegels kunnen leveren. Kortom, laat ons uw specifieke wensen weten en we gaan op zoek naar de meest passende tegels. Uiteraard zijn er voor iedere toepassing tegels verkrijgbaar in diverse kwaliteits- en prijsklassen. Ook het invoegen van de tegels kan op verschillende manieren en in diverse kleuren voor u verzorgd worden.

 

TRENDS

Er is momenteel veel vraag naar de combinatie van stucwerk en tegelen in sanitaire ruimtes. Dit geeft een robuuste en stoere look. Wij kunnen dit geheel naar uw wensen voor u verzorgen.

Op deze pagina kunt u zien dat we reeds een aantal projecten succesvol hebben afgerond. Voorbeelden van projecten op het gebied van tegelwerk zijn:

  • Vloerbetegeling

  • Badkamerbetegeling

  • Toiletbetegeling

  • Keukenbetegeling

  • Woonkamerbetegeling

  • Kelderbetegeling

Ik ben geïnteresseerd

Een greep uit de projecten

Afkitten

Als de tegels dan allemaal netjes zijn geplaatst en ingevoegd, dan is het erg belangrijk om alles zorgvuldig af te kitten. En dat is ook weer een vak apart. Met kit dichten we de laatste kieren en naden om alles strak af te werken, bovendien heeft het een beschermende werking.

 

Afhankelijk van het doel gebruiken we verschillende typen kit. Zo is het belangrijk om elastische kit te gebruiken wanneer u bewegende onderdelen met elkaar wilt verbinden. In sanitaire ruimtes en keukens gebruiken we waterbestendige kit.

PARTNERS

We werken regelmatig samen met kundige en gespecialiseerde bedrijven in de regio. Wilt u zelf helpen of kent u goede vakspecialisten? Laat het ons dan weten.

 

Maatwerk & bouwtekening

Wij proberen echt met u mee te denken om zo bij ieder project, of het nu klein of groot is, een uniek resultaat te behalen. Voor kleine projecten kunnen wij zelf een bouwtekening maken, voor grotere projecten werken wij samen met goede architecten en tekenbureaus in de omgeving. In overleg met u maken zij het ontwerp en bouwtekening geheel op maat.

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd