Verbouw

Als u specifieke wensen heeft voor verbouw van uw woning of kantoor, dan denken we graag met u mee. Door een combinatie van eigentijds en ambachtelijk vakmanschap en onze nuchtere werkwijze, gaan wij in overleg met u altijd voor het meest optimale resultaat!

 

Ontwerp

Alles begint bij het ontwerp dat wij samen met u gaan maken, om zo tot een goed eindresultaat te komen. Wij verlaten een opdracht nooit eerder dan wanneer u tevreden bent. Kijk hier voor meer informatie over ontwerp en advies.

 

ZAKELIJKE VERBOUWINGEN

U kunt bij ons ook terecht voor zakelijke verbouwingen. In alle gevallen bieden wij u een eerlijke prijs tegen een goede kwaliteit!

Op deze pagina kunt u zien dat we reeds een aantal projecten succesvol hebben afgerond. Voorbeelden van projecten op het gebied van verbouw zijn:

  • Aanbouw bij o.a. een woning, bedrijfspand of zomerhuis
  • Opbouw van o.a. een verdieping of een (punt)dak op een platte garage.
  • Dakkapel (Velux)
  • Openslaande deuren
  • Deuren
  • Kozijnen
Ik ben geïnteresseerd

Een greep uit de projecten

Maatwerk

Bij ieder (bouw)project, of het nu klein of groot is, proberen we samen met u de beste en mooiste oplossingen te vinden om een optimaal resultaat te behalen. Laat ons uw wensen horen en wij kijken hoe we iets unieks voor u kunnen creëren!

Flexibiliteit

Door een direct en nauw contact tussen u en Bouwstudio Koster is alles mogelijk. Door onze flexibiliteit en integriteit zullen we altijd tot een goede oplossing komen op het moment dat onvoorziene zaken zich voordoen. Heeft u tijdens het bouwproces aanvullende wensen, dan overleggen we samen met u hoe en wanneer we dat alsnog kunnen inpassen.

Interesse?

Als u interesse heeft, dan kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen via onderstaande knop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedaanvraag? Dan kunt u bellen met 0598 - 470 499.

 

Ik ben geïnteresseerd